Edició digital

A continuació podreu veure el nostre Llibret 2023 en format digital gràcies al servei Camaleo. Teniu l’opció de visualitzar-ho a pantalla completa prement sobre la icona central. Podeu descarregar el llibret en pdf per a veure-ho sense necessitat d’estar sempre connectat a internet.

⬇️ Descarregar

Podcasts del Llibret 2023

Si ho desitgeu teniu l’opció d’escoltar pràcticament la totalitat del llibret. Podeu fins i tot descarregar les diferents pistes per a escoltar-ho sense connexió a internet.

Cos central del Falla Major: El falleret de plom

Aquest disseny en 3D representa l’escena en la qual el peix del conte de “El soldadet de plom” s’engul el vaixell. Pots moure la figura i fer zoom per a veure els seus detalls. Podeu ampliar el disseny prement en el mateix i seguidament punxant en la icona de pantalla completa.

Cos central del Falla Infantil: Elements

Aquest disseny en 3D representa a la Deessa dels elements, que és el cos central del monument infantil. Pots moure la figura i fer zoom per a veure els seus detalls. Podeu ampliar el disseny prement en el mateix i seguidament punxant en la icona de pantalla completa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.