Des de la Falla Nicolau Andreu, estem encantats de donar difusió als serveis que ofereixen des de Autoescuela Torrent, una autoescola que recolza la cultura, ja que any rere any ens recolza en el nostre concurs de curtmetratges així com en l’edició del nostre tradicional llibret.

Autoescuela Torrent és una autoescola compromesa amb la formació viària dels seus alumnes i la cultura en la comunitat. Amb més de 40 anys d’experiència en el sector de la formació viària, han format a més de 8.000 alumnes amb un impressionant 95% d’efectivitat en l’obtenció del permís de conduir.

Ofereix una àmplia gamma de cursos de formació viària adaptats a les necessitats específiques de cada alumne. Entre ells, es troben els cursos per a l’obtenció dels permisos de conduir AM, A1, A2, B, C i C + CAP.

A més dels permisos de conduir, s’imparteixen cursos de Mercaderies Perilloses (ADR), carretoner, pont grua, entre altres, tant a nivell particular com a través de l’empresa, encarregant-se Autoescola Torrent de totes les gestions per a la bonificació a través de FUNDAE.
També col·labora amb entitats com LABORA – Servei Valencià d’Ocupació i Formació, gràcies a la qual, poden oferir tant cursos com Certificats de Professionalitat totalment subvencionats i ajudar d’aquesta manera a millorar la situació laboral de moltes persones.

Permisos de Moto

Imparteixen cursos de formació viària específics per a l’obtenció dels permisos AM, A1 i A2 i A amb instructors altament capacitats i recursos didàctics actualitzats per a garantir una formació viària de qualitat i efectiva.

  • El permís de conduir AM permet als conductors manejar ciclomotors fins a 50 cc i velocitat màxima de 45 km/h.
  • El permís de conduir A1 permet als conductors manejar motocicletes amb una cilindrada màxima de 125 cc.
  • El permís de conduir A2 permet als conductors manejar motocicletes amb una potència màxima de 35 kW.
  • El permís A permet conduir motocicletes sense límit de potència i cilindrada, podràs obtenir-lo si tens 2 anys d’antiguitat del permís A2 i després de la realització d’un curs presencial de 9 hores.

Permisos de Cotxe

El permís de conduir B, també conegut com a carnet de cotxe, permet als conductors manejar automòbils fins a 3.500 kg de pes i fins a 9 places incloent el conductor.

Permisos de Camió

Autoescola Torrent ofereix cursos de formació viària específics per a l’obtenció del permís de conduir C, que permet als conductors manejar vehicles de transport de mercaderies de més de 3.500 kg.

A més, Autoescola Torrent ofereix cursos de formació viària específics per a l’obtenció del Certificat d’Aptitud Professional (CAP), que és una certificació necessària pels conductors que desitgen treballar en el transport professional de mercaderies o passatgers.

I també gestionen la tramitació de la teua targeta de tacògraf perquètingues al dia tota la documentació necessària com a conductor professional.

Permisos d’Autobús

  • El permís de conduir D, més conegut com a carnet d’autobús o autocar, autoritza per a conduir vehicles dissenyats i construïts per al transport de més de vuit passatgers a més del conductor.Aquests automòbils podran portar enganxat un remolc la massa màxima autoritzada del qual no excedeixi de 750 kg.
  • Permís D + CAP: Per a poder conduir un autobús o qualsevol altre vehicle, l’Administració exigeix tindre prèviament un permís o llicència que autoritze a conduir-los a les persones que hagen demostrat que reuneixen els requisits i aptituds necessaris per a això.Abans de poder passar els exàmens has de passar i fer un examen psicotècnic per a que certifique que reunes els requisits d’aptitud psicofísiques exigits per a conduir.

Permisos de Trailer

  • El Carnet C+E ens autoritza per a la conducció de camions amb remolc o semiremolc de gran tonatge. Per a obtindre’l es requereix tindre el Permís C (camió) en vigor i la superació d’un examen teòric i 2 exàmens pràctics: circuit tancat i circulació.
  • Permís C + E + CAP: Per a poder conduir un camió o qualsevol altre vehicle, l’Administració exigeix tindre prèviament un permís o llicència que autoritze a conduir-los a les persones que hagen demostrat que reuneixen els requisits i aptituds necessaris per a això. Abans de poder passar els exàmens has de passar i fer un examen psicotècnic per a que certifique que reunes els requisits d’aptitud psicofísiques exigits per a conduir. 

La seva experiència els avala

Els seus cursos de formació viària estan dissenyats per a ensenyar als alumnes a conduir amb seguretat i responsabilitat, proporcionant les habilitats necessàries per a enfrontar situacions perilloses en la carretera. A més, els professors utilitzen diferents recursos didàctics per a adaptar-se a les necessitats reals de l’alumnat, garantint així una formació personalitzada i efectiva.

Aposta per la qualitat i les últimes tecnologies

Autoescuela Torrent es manté actualitzada amb les últimes novetats tecnològiques i de les TIC, per a oferir una formació senzilla però eficaç en qualsevol tipus de permís de conduir. A més, ofereixen un tracte proper i els mitjans d’ensenyament necessaris per a garantir un bon servei.

Compten amb un campus virtual que permet als alumnes estudiar de manera còmoda des de qualsevol lloc, el que els permet estudiar en horaris flexibles.

La qualitat dels seus serveis i l’alt percentatge d’aprovats són una mostra de la seva professionalitat, tracte correcte i informació per a aconseguir el permís de conduir desitjat a la primera. Autoescola Torrent és una autoescola compromesa amb la cultura i el desenvolupament d’esdeveniments en la comunitat, recolzant el concurs de curtmetratges i la creació del llibret per a fomentar la creativitat i la cultura en la ciutat.

Autoescoles a València i Torrent

També és important destacar que Autoescola Torrent compta amb dos centres de formació viària, un situat a la C/ del Músic José Ortí Soriano 16 de Torrent i un altra a la Carrer Brasil 77 de València. Això permet als alumnes de la zona tenir una opció còmoda i accessible per a obtenir el seu permís de conduir.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.