El diumenge comptarem amb la presència de Decopivolta que durant tota la gala infantil ens faran divertir-nos amb el seu espectacle.

 

{HTML}
<iframe width={quot}640{quot} height={quot}360{quot} src={quot}//www.youtube-nocookie.com/embed/P8TCB78Ze6k?list=UUuhG0GQiGo311KSwwon_ylg{quot} frameborder={quot}0{quot} allowfullscreen></iframe>
{/HTML}

 

Companyia Vasco-Valenciana que naix l’any 2011. Quan dos companyes veuen reflectides maneres d’entendre el teatre i sobretot de com compartir-ho i dibuixar-ho en l’escena. A Barcelona, Mar Marcos i Laia Sals comencen este viatge formant-se en l’Escola Internacional de Berty Tovias, que impartix la metodologia de Jacques Lecoq.

Des de 2012 col·laboren formant part del voluntariat artístic de la ONG PayaSOSpital. També impartixen diferents cursos de clown, expressió corporal i mim en la Universitat de València, en diversos instituts i col·legis de la Comunitat. A més de cursos, presentacions, tallers i esdeveniments a la carta, han recorregut molts col·legis, guarderies i ludoteques amb el seu espectacle infantil, acostant el teatre a les seues instal·lacions.

 

http://decopivolta.wix.com/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.