Després de la Gala de Curtmetratges Fallers, l’Associació Cultural Falla Nicolau Andreu de Torrent vol agrair sincerament a tots els qui es van unir a nosaltres per celebrar aquest esdeveniment. Va ser una ocasió especial que ens va permetre compartir el meravellós món faller a través del cinema.

Puede ser una imagen de 6 personas

La Gala de Curtmetratges Fallers majors va tenir lloc el 30 de setembre a l’Ajuntament de Torrent, mentre que la Gala de Curtmetratges infantils es va celebrar el 1 d’octubre, al mateix lloc. Tots dos esdeveniments van ser una oportunitat única per gaudir de produccions cinematogràfiques creades per membres de la nostra pròpia comunitat fallera. Aquests curtmetratges van reflectir la crítica, la tradició i tots els aspectes que fan que la nostra cultura fallera sigui tan especial.

Recordem que ambdues gal·les es van retransmetre en directe a través del Facebook de Junta Local de Torrent, la qual cosa va permetre als qui no van poder assistir presenciar l’experiència fallera des de casa seua.

Puede ser una imagen de 2 personas, niño(a) y personas sonriendo

Agraïm a tots els participants, patrocinadors i espectadors per fer possible aquesta Gala de Curtmetratges Fallers i per ser part de la celebració de la nostra tradició. Esperem amb interès futures oportunitats per compartir la passió i la cultura fallera d’una manera igualment significativa.

Puede ser una imagen de 4 personas y texto

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.