Aquest divendres passat va ser una nit de canvis significatius per a la Falla Nicolau Andreu, ja que va marcar el final d’una era i l’inici d’una nova. Després de dos anys al capdavant de la nostra estimada falla, el president Jesús Maroto i González va tancar el seu cicle i va passar el relleu, acomiadant-se com a president. Però aquesta nit no va ser només sobre acomiadaments; també va ser una celebració dels nous començaments, ja que vam donar la benvinguda a la nostra nova presidenta, Silvia Carretero Fernández.

Però, com tots els cicles, arriba un moment de transició i renovació. I aquesta nit, ens aboquem amb entusiasme al futur amb la nostra nova presidenta, Silvia Carretero Fernández. El seu nomenament marca un moment històric per a la Falla Nicolau Andreu, ja que és la primera dona en assumir el càrrec de presidenta en la història de la nostra falla. Amb una visió inspiradora i un compromís profund amb la comunitat, estem segurs que Silvia liderarà la falla amb la mateixa excel·lència i dedicació que els seus predecessors.

Amb la sortida de Jesús Maroto i González i l’arribada de Silvia Carretero Fernández, la Falla Nicolau Andreu entra en un nou capítol emocionant de la seva història. Aquest divendres per la nit, hem presenciat un moment de transició profundament significatiu, un punt d’inflexió que marcarà el curs dels esdeveniments per venir.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.