Presentació projecte benefic

Ja va arribar l’esperat concurs de curtmetratges faller! Anit, presentem amb gran emoció el nostre projecte benèfic d’enguany.

Vam tindre l’honor de comptar amb la presència del president de l’Associació Valenciana Proyecto Hombre Valencia Vicent Andrés Martínez, qui ens va brindar una xarrada summament instructiva i que, sens dubte, va deixar empremta en tots els assistents. Amb la seua participació, vam donar el tret d’eixida al nostre apassionant concurs de curtmetratges, que destaca la faceta més solidària del món faller torrentí.

Aquest esdeveniment representa una magnífica oportunitat per a reunir talentosos cineastes i amants del seté art en la nostra ciutat. Amb l’objectiu de promoure la creativitat i el compromís social, el concurs de curtmetratges faller busca donar veu a històries falleres amb un rerefons solidari que toquen els cors dels qui les gaudeixen.
A més, enguany ens hem proposat aconseguir un impacte encara major, col·laborant estretament amb aquesta organitzacion benèfica local per a difondre la seua labor i recaptar fons en benefici d’aquells que més ho necessiten.
No hi ha dubte que el concurs de curtmetratges faller s’ha convertit en un esdeveniment emblemàtic en l’agenda cultural de Torrent. Cada any, el nivell de participació i la qualitat de les produccions superen totes les expectatives, demostrant el talent i la creativitat de la nostra comunitat. A més, el suport i entusiasme dels patrocinadors i col·laboradors ens impulsen a seguir avant, amb la convicció que la unió entre art i solidaritat és una fórmula poderosa per a generar un canvi positiu en la nostra societat.
Convidem a tots els cinèfils i amants de les falles a sumar-se a aquesta meravellosa iniciativa.


#juntsfemfalla

#fallesnicolaueres2024

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.