Anit vam poder comptar amb la presència d’Amparo Almerich i Gloria Puchades de l’Associació Espanyola ( Aecc Torrent)contra el Càncer de Torrent. Ens van acompanyar en la vetlada Pascual Martínez, regidor de l’Àrea de Ciutadania i José Antonio Castillejo, regidor de l’Àrea d’Atenció i Solidaritat. Ens agradaria aprofitar l’ocasió per a agrair el seu compromís i suport a les associacions de la nostra ciutat. En la xarrada van tractar tots aspectes en els quals treballa tant l’AECC com l’AECC de Torrent. Les seues accions van des d’actes de recaptació de fons per a la investigació fins al tracte més pròxim i personal en casos concrets. Ens van exposar els actes ja realitzats així com els més destacats que estan per vindre, convidant-nos a participar.

#juntsfemfalla

#fallesnicolaueres2023

D’altra banda van destacar que qualsevol mena d’ajuda és ben rebuda podent passar fins i tot pel voluntariat.Vam tindre la fortuna que Paco de VifallasTorrent realitzara la retransmissió en directe de l’acte, així com fotos d’aquest. Moltes gràcies Paco pel teu treball incansable donant veu a les Falles de Torrent!

Aprofitàrem l’acte per a presentar el nou lema que marcarà aquest nou cicle post pandèmia, que serà: “Junts Fem Falla”. El logo que el representa engloba a la comunitat fallera, la unió que sempre ens fa més fortes i el nostre modest suport a la lluita contra el càncer. Vam fer lliurament de les samarretes amb el lema a Amparo, Gloria i com no als nostres representants. Les samarretes es poden sol·licitar amb escut de la falla o sense i pot demanar-les qualsevol persona, siga o no de la nostra comissió.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.